Woundman!

Woundman!
Some wounds can never be healed.

Coming soon to a cinema near you.

Some wounds can never be healed.  Coming soon to a cinema near you.



Ja 'ä inte bitter!

Tydligen så får jag inte jobbet på LC, där jag var på intervju för någon vecka sedan. Men hade tänker alltid att jag vill ha ett "Nä", för då blir jag inte besviken om jag inte får det.

ja 'ä inte bitter, som Robert skulle sagt! :)
Fick höra att alla (eller kanske dom flesta, jag vet inte) på LC ville att jag skulle få jobbet. Värmer lite gott i kistan! 

Nu ska jag ta tillbaka en talang som jag bemästrade i min ungdom... Jag ska dricka kaffe och se viktig ut! Får se om jag fortfarande har "det"...

Ha det bra!



Dagens text 11-03-18 (Även dagens låt)

Dagens Text, som även blir dagens låt, är tillägnad till en viss person.


Från Elvis Presleys låt "You were always on my mind", som han skrev efter skilsmässan med Priscilla Presley.



Ha det bra!



A creative man...

... is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others.

Så här ser mitt skrivbord ut efter en sömnlös natt och massa skrivande...



Bara så att ni vet :D Hihi

Ha det bra, tills vidare!



Nattens låt 11-03-16

Nattens låt blir den här, Toy Dolls - I've got Asthma, som på ett sätt är dedikerad till min kära fader:



Ha det bra!



Nattens Låt 11-03-12

Kör en ny grej här... Nattens låt! Istället för Dagens låt. Eftersom det är natt nu, så blir det mer korrekt. 
Den första historiska "Nattens låt" blir då:
Hinder - Without You





Min vän, Jacky!

Vet inte om ni har träffat vän, Jacky? Han är en väldigt när vän till mig och fiins alltid där för mig. Jag har en bild på honom, så att ni får en klar bild av honom, om hur han ser ut :) Men den kommer (kanske) några rader ner. Det beror på hur mycket jag skriver här. Men just nu kan jag ju bara skriva random saker bara för att just fylla ut så att det tar längre tid att läsa igenom allt. Fast eftersom bilden är större än texten så blir bilden, rent tekniskt, det första ni ser i det här inlägget. Och det är lite synd för då kommer inte den här texten bli lika charmerande... Men jag är ju charmerande... så det jämnar ut sig :D

Oj, herregud, fan vad jag skriver! Om jag bara kunde ängna lika mycket tid till att skriva på min bok eller förfina mitt CV/Personliga brev... Men men, det är världen vi lever i, mina vänner!

Var på en "grand opening" av ett nytt ställe idag, som heter "Gården". Det är min vän Berbens bror som äger stället, så det är klart att man ställer upp och går dit, även om man inte har pengar :) Och trots det så blev det ändå, i kronologisk ordning;
1 öl
1 glas rosé vin
1 glas JD
1 drink, som jag inte kommer ihåg namnet på.

Och allt utan att betala. Wünderbar!

Just det, Jacky var det ja... Här kommer bilden:


han heter förvisso Jack Daniels, men bland vänner heter han Jacky!

Nä dags för mig att fortsätta min hel-natt, så att min kära fader blir glad, så att jag är vaken innan 12 imorgon :)

Ha det bra!


Dagens (Nattens?) låt 11-03-10

Elvis Presley - Suspicious Minds.
En av mina favortilåtar, med favoritsångar!



Ha det bra och god natt!


En legend, så att säga

Som många av er säkert vet, så är Charlie Sheen rubrikernas man i USA (säkert också i Sverige, men då gissar jag att det är en viss 08-tidning som sköter dom rubrikerna) och att han har gjort ett antal omdebatterade uttalande. När jag, som vanligt, hängde på ett coolt socialt nätverk, vi kan kalla det för Nylleliteraturen, så kom jag över en länk, som en av mina vänner (kan även lägga till att jag inte alls, på något sätt, känner personen i fråga) från USA la upp. Så jag tänkte att det bara var rättvist för er som inte använder nylleliteraturen, att ni får ta del av den här underbara videon, som länken innehöll. Mina damer och herrar, det är ett sant nöje att få presentera mannen, myten, legenenden; Charlie Sheen!


Länk till videon: http://www.ustream.tv/recorded/13167959

Ha det bra!



Dagens text 11-03-07


Anders Hedwall (1885-1968)


Måste ta vara på dagarna...

...som Mads Mikkelsen skulle sagt!

Har hänt en del sedan jag skrev sist. Har bl.a varit på återbesök i Köbenhavn, fast den här gången för att se en träningsmatch mellan MFF och Bröndby IF. Matchen slutade 1-0, efter ett mål av Jiloan Hamad. Blev några öl för mig den matchen, kan man säga... Har fått höra att jag gjorde en lite kullebytta nedför trapporna på läktaren bl.a, vilket resulterade i ett stort jubel! Allt för att göra mina medsupportrar nöjda. 
Sen har väll ni flesta läst om det som hände utanför arenen. Blev massa bråk mellan Supoortrar och Politi denmark. Jag hamnade oturligt nog mitt i smeten och fick dessutom, hör och häpna, ett slag i nacken av en dansk polis. Inget allvarlig, men dock så underhållande! Aja, vi kom him iaf.

Kom även med på bild i Sydsvenskan:


Alltid kul det med :)

När jag för några timmar sedan satt och funderade på vad jag skulle skriva i det här blogginlägget, så hade jag massor av ideér. Men nu är allt som bortblåst... Nåja, fick iaf delat med mig av min danska snyft-historia.

Eller visst fan! Var med i tidningen tidigare i veckan också! Den här gången i tidningen City. Här har ni den artikeln:



Det var nog allt tror jag.

Ha det bra så länge!



RSS 2.0