Varför just jag?

Hejsan alla glada medgångs-socialister :)

Har inte skrivit på ett tag nu, men efter ännu en sömnlös natt, så kände jag att det var dags! Tänkte nämnligen göra en kort sammanfattning av helgen som just varit.  Utan närmare presentation så börjar jag kort och gott med

FREDAG!

Aaaaahhh, dena underbara dag! Fredagen är som brunsåsen på den felkokta skolpotatisen... Eller som den arga tanten på ICA, som egentligen är snäll... Ja, den här dagen är underbar! 
Vaknade nog lite gott sådär vid 2-3 tiden skulle jag tro. Skulle på två studenter, så en perfekt tid att vakna på. Sagt och gjort! Vid 5-tiden stack jag till den första studenten, där Johanna firades. Grattis till henne! Där bjöds det på Italiensk Buffé, om jag inte minna helt fel. Sagolikt gott var det iaf. Efter några timmar där så tog jag en taxi bort till min kära kompis Berben (Grattis till honom med). Där fick jag trycka i mig en bit smörgåstårta, som bara skulle ner trots att jag ätit ganska mycket tidigare. Efter det så sänkte vi några öl och hade allmänt trevligt i goda vänners lag!
Efter den studenten så stack jag ut till Bulltofta, helt oplanerat, och firade Dannes flickväns systers pojkväns student!
Mycket roligt var det där! Vi drack och vi skrattade... Dansade och åt korv med bröd... Så roligt har jag inte haft på länge!
Vid 4-tiden så var det dags att bege sig hem... Så jag gick till busshållsplatsne i min ensamhet och möttes av en busstidstabell som visade att bussen inte skulle komma förrens om 1 timme. Så... trött som jag var, så la jag mig i busskuren för att vila ögonen lite (Vilade ögonen! jag somnade INTE!!). Efter en stund ser jag att tidningsbudet går förbi mig.... Han ställer sin lilla vagn och tar upp sin telefon för att ringa ett samtal... jag tänkte inte mer på det utan låg kvar och försökte njuta av morgonsolen.
En stund senare, kanske 15 minuter senare, reste jag mig upp för att gå en liten runda... När jag kommer tillbaka möts jag av, hör och häpna; En Brandbil, två Ambulanser och TRE Polisbilar! Det här tidingsbudet har alltså ringt 112 för att han trodde att jag var medvetslös! Idioten frågade inte ens om jag mådde bra!! Så jag fick förklara för en söt liten sjukvårdare att jag bara hade leget och vilat lite... Så dom åkte iväg... UTAN att ge mig skjut hem!! Så oförskämt! 
Aja, bussen kom lite senare iaf, och jag kom hem till slut.
Sammanfattningsvis:
Varför just jag?!
*Suck*

Lördag!

Jag lovar, lördagen blir inte lika lång som fredagen... För det hände i princip ingenting.. En liten mysig bakis-dag helt enkelt:) Så det får ni nöja er med!

Söndag!

Söndag betyder oftast matchdag, och idag var inget undantag. Vid halv 3-tiden så begav jag mig till Mellanhedens IP för att spela match med mitt kära lag, Powerpuffpojkarna! Mitt liv, mitt blod, mina bröder... Dock så slutade inte matchen som vi hoppats på... Förust med 10-3... Jag gjorde dock mål, men vad gjorde det... Det var hemskt att spela den matchen. Det var som att se på när någon sakta dör och man inte kan göra någonting åt det... Så hemskt var det!
Men men... Det var ju ännu en match den dagen. MFF mötte AIK på Råsunda. då trodde man att det skulle komma NÅGONTING bra utav dagen.. Men NÄÄÄ!! Förlust med 2-0... Hemskt, hemskt, hemskt! Hade dock trevligt sällskap på O'Learys, av Min kära fader och Danne. Så riktigt så hemskt var det inte :)

Nä, dags att runda av här då! Ska strax bege mig till AF tror jag. Imorgon ska jag på möte på min nya praktikplats. Ser inte fram emot det alls, men vad ska man göra...

Ha det bra!

Ert störobjekt på öronsnibben


Kommentarer

Skriv en liten rad här:

Namn:
Är du lat? Klicka i den här rutan

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0