SD...

Har börjat tröttna på allt skitsnack om Sverigedemokraterna. Istället för att skriva en lång uppsats om vad jag tycker, så lämnar jag mina åsikter i händerna på den här mannen:



Tack för mig...



Kommentarer
Postat av: fredrika

Asså helt ärligt! Det finns bara en enda sak som stämmer med vad han säger och det är att den svenska integrationspolitiken inte är bra, allt annat är bullshit. Tror du på fullt allvar att Sverigedemokraterna kommer lösa integrationsproblemen? Tror du på fullt allvar att Sverigedemokraterna kommer lösa något samhällsproblem över huvud taget? NEJ! Vad SD gör är att istället för att ta tag i problemen så skyller de dem på invandrarna, vilket är helt absurt eftersom det inte är deras fel att vår integrationspolitik suger. Samhällsproblemen kommer inte lösas genom att stänga gränserna, här krävs en bra politik när det gäller frågor som ekonomi, skola, jobb osv. Så att man har resurser att satsa på integrationen, detta har inte SD. Sverigedemokraternas politik bygger på hat, så ska det inte vara och det är fan synd om er som inte förstår bättre.

2010-09-25 @ 21:36:30
URL: http://fredrikawallstrom.blogg.se/
Postat av: Bogdan

Till kommentaren av Fredrika...



Det är mycket möjligt att SD inte kommer lösa några integrationsproblem, men å andra sidan är det ändå det parti som vågar ta upp att det finns och är ett problem, medan alla andra sk etablerade partier bara pratar om att allt är bra och vi gör allt vi kan...

Ja det verkar ju fungera verkligen bra i bl a i Malmö. Där finns ju inga problem alls bl a på Rosengård, det finns absolut inga problem med kriminella invandrargrupper i Malmö, som löser sina problem med Glock istället för ord.. Jag är trött på att uppleva att man blir påhoppad av gäng med invandrarungdomar bara för att jag är svensk, jag är trött på att så fort man säger till en invandrarungdom så plockar de fram sitt jävla rasist kort.. Varför är det PK att kalla en svensk för Svenne och PI att kalla en invandrare för blatte??

Varför är de som så att så många som vill ha mer och tolerantare invandring många gånger bor i områden där den enda invandraren typ är kanske brevbäraren eller sophämtaren?? Hur kommer det sig att det bostadsområde som ligger närmast Rosengård i Malmö hade det största stödet för SD??

2010-09-25 @ 22:15:15
Postat av: fredrika

Asså allt de du säger är ju sant, det ÄR ett problem. Men inte ett problem som kommer lösas av Sverdemokraterna! Det kan vara så att de andra partierna är mer pushade att förbättra integrationspolitiken nu när det finns ett parti som verkligen tar upp det, men skulle SD få mer makt så skulle saker och ting bara bli värre. Det är ett främlingsfientligt parti och de kommer gå över gränserna. Bara se på Danmark hur det har blivit där, deras sätt att se på vissa människor är ju avskyvärt.

2010-09-26 @ 13:41:24
URL: http://fredrikawallstrom.blogg.se/
Postat av: Bogdan

Men Fredrika.. Om det nu är så att det ÄR ett problem med integrationspolitien, VARFÖR har de etablerade partierna inte tagit upp det innan då?? Varför ska det behövas ett nytt parti i riksdagen för att de ska ta upp det? Det känns som om att så länge ingen som kan hota oss tar upp det skiter vi i vad som händer i Sverige.. Varför ska man då rösta på något parti som inte lyssnar på vad som händer i Sverige??

Och varför är det sådant stort nu för att folk tycker att SD är sammankopplade med en ideologi som är främlingsfientlig, och tycker att det står för mordiska tankar, men det är FAN INGEN som tar upp att V (tidigare VPK) tillhör en ideologi som dödat miljoner människor, som fortfarande förtycker miljoner människor, som nu har en partiledare som grät när Berlinmuren revs, och det var inte av glädje han grät.

Många gnäller på att SD har nationalsocialistiska värderingar eller har haft.. Det har funnits inom Moderaterna och Centern också (tidigare Högern och Bondepartiet) Socialdemokraterna hade långtgående tankar på raslagar i Sverige.. Men det pratas det inte om, men när man säger att SD har ändrat sig heter det bara att man putsat sin fasad.. Det är sådan otrolig jävla dubbelmoral inom svensk politik och i svensk press.. Och vad det gäller Danmark får du kanske tänka på att de sk etablerade "vanliga" partierna det är de som dragit åt samma håll som bl a Danskt Folkeparti, det är inte de som tagit över utan de vanliga partierna som gått åt det hållet.. Kan man då skylla de sk främlingsfientliga partierna för att vara de som skapar miljön, människosyn och vad som händer i samhället??

Varför har inga partier i Sverige, eller någon i pressen vågat ta debatten med SD??

2010-09-26 @ 15:15:45
Postat av: fredrika

Därför att det handlar om prioriteringar, vilket område ska ta smällen för att man satsar alla sina resurser på integrationen liksom? Är det jobben? eller ännu värre, är det skolan och sjukvården?integrationsproblemen är inte ALLT som händer i Sverige. Men det är heller inte så att vi inte har någon integrationspolitik för det har vi, och jag är övertygad om att de som arbetar inom det området gör allt för att förbättra systemet.



Det du berättar om de etablerade partierna hände för väldigt många år sen och Sverige har växt med dessa partier bort från dessa sätt att se på verkligeheten, så det är klart att folk blir oroliga när ett parti som nyligen haft starka nationalsocialistiska värderingar kommer in i riksdagen! Sveriges invandrare är idag livrädda att de inte ska få bo kvar.



Jag tycker personligen att det är dåligt att man bara har ignorerat och frysit ut SD istället för att låta dem visa vad de egentligen står för. Okunskap är en stor anledning till att SD fått så många röster, vilken "vanlig" människa har tex läst deras valmanifest? Vem vet vad de egentligen vill och hur deras politik fungerar på övriga områden? inte många!

2010-09-26 @ 16:11:18
URL: http://fredrikawallstrom.blogg.se/
Postat av: Bogdan

Tror jag börjar nerifrån denna gången... Du skrev, vilken vanlig människa har läst deras valmanifest?? Tror du att det är mycket bättre med det i de etablerade partierna?? Vet inte hur många gånger jag har fått höra folk som säger att de röstar på det och det partiet för att partiledaren verkar klämkäck, mina kompisar röstar på dem o s v.. Så att skriva så är faktiskt till att nervärdera de människor som röstade på SD.. Alla som röstar på SD är inte idioter.. Eller om vi vänder på det, finns det inte idioter i de andra partierna, finns det inte folk i de andra partierna som röstar på dem utan att ha läst politiska manifest?? Tänk om någon kommit och sagt till dig att det är okunskap som är en stor anledning till att Moderaterna fick så många röster?



Du skriver sen att det jag skrev om de andra partierna deras funderingar och åsikter är ju så länge sedan, så det finns en tidsgräns hur lång tid det ska gå för att det ska vara accepterat att vissa partier har varit råkommunister eller haft allmänt bruna åsikter?? Så när de etablerade partiernas partiledare säger att det ligger i vårt förflutna, vi vill inte prata om det så är det okej, men när Åkesson säger samma sak då ljuger han??

Ta FP t ex som med jämna mellanrum kommer med saker som skulle kunna tolkas som främlingsfientliga.. Varför ska inte de kastas ut ur riksdagen då?? Många som röstar på V är kommunister.. Kommunismen är lika hemsk som nationalsocialismen, men de får vara kvar (intressant att veta kan kanske vara att nationalsocialismen och kommunistisk socialism bygger på ungefär samma grundprincip i Marxismen)



Är det rätt att alla ska få komma hit? Att vi ska ge frikort till alla de som gömt sig tillräckligt länge för att polisen inte kunnat hitta dem efter att de fått avslag på sina uppehållstillstånd?? Är det rätt att de ska få fri sjukvård??



Du säger integrationspolitiken ska kanske vänta för att det tar pengar från annat som sjukvård, skola omsorg? Vad ska jag säga till de kompisar som blir påhoppade av invandrargäng?? De som gång på gång blir trackaserade av invandrare? Vad ska jag säga till de som undrar varför man får kalla en svensk tjej för Svennehora men jag kan inte kalla en utländsk tjej något liknande, eller ja vågar man säga något negativt till någon som är invandrare utan att de tar fram rasistkortet??

Hur kan det komma sig att det faktiskt finns invandrare med på SD listor?? Hur kan det komma sig att arbetskraftsinvandring som kom till Malmö på 60-70 talet hatar de invandrare som kommer nu?? Hur kommer det sig att de som bor runt rosengård är livrädda?? Hur kommer det sig att de största kostnaderna för skadegörelse på skolor finns på rosengård och kroksbäck??



Svenska folket har röstat, det hjälper inte att gnälla nu.. Det får iså fall ändras om 4 år igen... Inte som vissa partier som uppträder som barnrumpor just nu... Visst kan man generalisera som de gör att alla som röstar på SD är okunniga och unga män som känner sig utanför. Visst ska vi fortsätta generalisera? Alla som röstar på Moderaterna är överklass slynglar som inte vet hur det är i verkliga livet? Alla som röstar på Centern är bönder, alla som röstar på MP är halvkomunister, alla som röstar på V är helkommunister, alla som röstar på sossarna jobbar i fabrik och på varven, alla som röstar på kd är kristna extremister...



Jag är så trött på folk som säger vi har demokrati i Sverige och när valet är klart så är det hemskt... Vad då acceptera av lite över 7 miljoner röstberättigade svenskar har nästan 6% röstat på SD.. Jag gnäller inte över att nästan lika många röstade på kommunisterna...

2010-09-26 @ 17:19:47
Postat av: fredrika

Har jag sagt att alla sverigedemokrater är idioter? har jag sagt att integrationspolitiken "får vänta"? har jag sagt att jag tycker kommunism är okej?

Nej det har jag inte, verkligen inte.



Vad jag har sagt är att jag inte tror på deras politik och att jag tror att de som har röstat på SD har gjort det pga missnöje och okunskap (och man behöver inte vara dum eller idiot bara för att man inte är särskilt insatt). Thats it! Jag har heller inte sagt att jag inte accepterar att de har kommit in i riksdagen för det gör jag. Som du säger, folket har sagt sitt och det får man respektera. Men jag gillar det inte ändå! Och jag tror inte att Sverigedemokraterna är ett framtidens parti, jag tror inte att de kommer hålla sig kvar i många år.

2010-09-26 @ 20:56:28
URL: http://fredrikawallstrom.blogg.se/
Postat av: Bogdan

Nä men du sa att man röstat på SD av okunskap och inte läst vad de vill... Och det tror du att alla gör som röstar på ett parti?? Tycker det är lika hemskt och kanske värre att man t ex röstar på Moderaterna för att Reinfeldt verkar så klämkäck..



Men som det är nu Fredrika så finns det bara en sak vi kan vara överens om nu och det är att vi inte är överens.. hehe



Och det är ju som så att de du kanske kallar "vanliga" politiker borde tänka efter lite mer om sin egen situation, vad de gör i sitt arbete än att bara gnälla på ett annat parti som kommer in..

2010-09-26 @ 21:14:16

Skriv en liten rad här:

Namn:
Är du lat? Klicka i den här rutan

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0