Trippel C

Om några timmar är den här dagen slut... Har inte hänt så mycket idag, har bara suttit hemma, har inte haft någon lust att dra mig utåt. Blir kanske att sticka till Coop lite senare och handla något gott. Har funderingar på att städa mitt lilla rum också, men får se om jag får lust till det. 

Käkade god mat idag :) Blev Trippel C! Även kallat Chili Con Carne. Ligger lätt på min top 3 lista över favoriträtter. På första plats ligger Lasagne, som jag dock inte har ätit på länge :/ Men Chili con carnen var efterlängtad kan jag ju säga! Gjorde gott i magen :)
Käkade god mat igår med försten. Var på Mobilia och bestämde mig för att äta på Kniv & Gaffel. Tog dagens pasta, som var Pasta med en currysås med fläskkött i. Riktigt gott var det! 

Nä, får väll ta tag i städningen för att sedan belöna mig själv med godis och film :) Vet dock inte vilken film det blir, men jag lovar att återkomma med det ;)

Ha det bra tills våra vägar möts åter igen!

tias

Tias frågar!

Svarar du 'Nä' på den här frågan?

Se resultat


With a twist of lemon..

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sedan typ. Efter att ha tryckt på väckarklockan i ca 3 timmar, så tyckte jag att det var dags att resa sig ur sängen och bege sig ner i köket! Där möttes jag till min skräck av ett tomt hus!! Kännde mig så ensam :( Men men.. Tog en tallrik med vanilj-yoghurt och började koka kaffe. Till min stora glädje såg jag att min moder var på väg in genom dörren, så nu var jag inte ensam längre :D Så jag tog en kopp kaffe och en tallrik med Crunchys och nu sitter jag här! :)

Fick ett skumt samtal i morse förresten :O Fattade inte vad personen sa, men jag fick till slut säga att hon hade ringt fel, så hon la på.. Lite synd, för jag tyckte att vi klickade lite där... Har fått massa sms med konstiga tecken från den här personen också.. Ser ut som grekiska, men jag vågar inte ge en seriös gissning i den frågan.

Så, det var min dag fram tills nu :) Nu sitter jag och knarkar halstabletter, With a twist of lemon, så att min hals kan bli bra till Alex Minne Cup 2010 på lördag :) 

Ha det bra sålänge!

tias

Mitt i natten

Klockan är, i skrivandes stund, 02:55. Sitter och kollar på That '70s show och känner att mina ögonlock börjar dra sig ner mot golvet. Får väll snart sova, för mitt golv är inte så rent och vill inte att mina ögonlock blir smutsiga! Men att gå och lägga sig är så jobbigt... Det är så skönt när man verkligen sover, men att bara ligga där och blunda är så jävla tråkigt :( får kanske börja med sömnpiller! :D Fast kanske inte... Såg en film en gång, svensk film som hette "Sleepwalker" tror jag, som handlar om en kille som tar sömnpiller.. För att göra en lång historia kort, det slutade med att han dödade sin familj i sömnen.. Så näääääää, inga sömnpiller för mig :P

På tal om film så såg jag en av mina favoritfilmer, Armageddon, idag. Filmen ger mig gåshud varje gång jag ser den! Helt underbart filmad och massor av fina scener. Så om ni inte har sett den, så se den NU!! Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar!  Här nedan kommer jag visa ett klipp från filmen, som är väldigt sorgligt faktiskt :/ Det är när Harry (Bruce Willis) säger adjö till sin dotter, Grace (Liv Tylor).




Det var allt från min nattliga uppdatering :)

Ha det bra tills vidare!

tias



Ny Blogg

God afton mina trogna läsare (?)

Kände att det var dags att skaffa en ny blogg, då jag flöt bort från den förra. Precis som Wilson flöt iväg från Tom Hanks i "Cast Away"! True story.. Väldigt sorlig true story... :/ Han hade EN vän på den jävla ön.. Och han lämnade honom för ett liv på vattnet.. Jävla stil de där!! BOLLHELVETE!!
Ja, kommer nog inte bli ett megalångt inlägg idag, men nu vet ni iaf att jag finns :)

Ha det bra!

tias

RSS 2.0