Dagens låt 11-01-31

Iron maiden - Fear of the dark :)





Tiascadabra

Steg faktiskt upp helt frivilligt halv 11 idag, trots att jag hade somnat vid typ 3. Det är nog ett mirakel! Mmmhhmmm!
Spelat 3 matcher idag. Dom två första spelades med JP, och resultaten nämns inte här. Sen var det dags att spela match med PPP! Då jävlar! Vi hade den största publik vi någonsin haft! 6 personer! Rekord :D
Matchen vanns iallafall med 2-1, efter mål av mig (! :D) och Marcus Nordahl :D Måste även säga att jag gjorde assisten till mackan också ;) Även om bollen bara studsade på mitt ben till honom... ;) Men det var en helt underbar match att spela :D Längesedan jag varit så glad :D 

Nä, nu blir det att sticka in i duschen, sen kanske glo på någon film :)

Ha det bra!



Malmö

Det finns många saker jag värdesätter högt här i livet. Min familj, mina vänner och fotbollen är några exempel på några av dom sakerna. Men bland topp 5 finns det en sak som är något av det vackraste jag vet. Ett uppvaknande Malmö. Att se den här underbara staden som väcks till liv av den fina solen som går upp, är något jag uppskattar väldigt mycket, och det är något som jag aldrig kommer att fly ifrån, hur illa det än blir. Jag minns dom flesta gånger då jag har varit "Sömnlös i Malmö" och har fått uppleva det här vackra scenariot. Det är bara helt underbart. Den här staden, mitt hem, mitt liv, kommer alltid vara en del av mig och jag kommer alltid att finnas här.
Jag älskar dig, Malmö stad! 



Sömnlös i Malmö

Rubriken säger väll allt...

Dagens text 11-01-23


Morning has broken

God morgon på er alla! :)





Dagens låt 11-01-19

Dagens låt blir idag Rasmus Seebach - Glad igen. Ingen speciell anledning, en väldigt bra låt bara :)





Muminmög

Satt precis och kollade på Mumintrollen på TV. Jag blev ärligt talat rädd när jag såg det! Jag ville bara gråta och mådde dåligt. Jävla Muminmög!
Fast det var ändå häftigt när muminpappan blev förbannad och drog fram sitt vapen! HAHAHA! Awesome...

God morgon!



Dagens text 11-01-17... Eller kanske dagens bön?

We know lord, from John 3:16, that you so loved the world
That you sent your only son to die for us
Your only son
But at the same time, we're all your children
So in your eyes we're a bunch of girls
So help us as we struggle with the temptations of lesbianism

Amen


On This Football Day

Något trött. Ont överallt. Arg.. jag har alltså spelat match idag :) Två matcher, för att vara helt korrekt. Gick inte så bra faktiskt, men fick iallafall spela :) Första matchen förlorade vi med 2-1 och sen på kvällen spelade vi en till, som förlorades den med. Resultatet är ännu okänt.

Har ätit för mycket idag också. Hemma blev det Pytt i panna, med ägg (Ja, på en söndag!). Sen innan min sista match så stack jag hem till min farmor där jag blev bjuden på Lasagne. Hur mätt jag än var efter pytt i pannan, så KUNDE jag inte tacka nä till Lasagne.. Det går bara inte. 

Det var nog allt från min dag!

Ha det bra!



7 shots

Har gjort ännu en bild till Volbeat-samling :) Här kommer den:



Här är låten, 7 shots:

Volbeat - 7 Shots from Adam Ross on Vimeo.

Ha det bra!



Captain's Log, 2011-01-14, 00:26

Fortfarande inget tecken på liv. Vi har vandrat i 5 dagar nu. Vi har precis satt oss ner för att få lite sömn, innan vi återigen börjar vårt sökande efter intelligent liv, på den här planeten.

Så kunde det låtit om jag var uppe i rymden just nu. Men näääää! Jag sitter bara här ensam i mitt rum och dricker vatten. Men, det är livet man valt och livet man får leva. Sånt är det!

Har inte gjort så mycket idag. Har bara, som sagt, suttit på mitt rum och försökt överleva. Precis som en grott-människa. Glädjande nyhet dock, fick pengar idag. Inte alls fy skam! Blir en runda på KB imorgon för att fira :)

Nä, nu ska jag bara vänta på att bränna en film (Den enfaldige mördaren, av alla filmer), sen är det dags att sova, mihihihi.

Ha det bra!



Klydderövar!

Försäkringskassan - Klydderövar
Arbetsförmedlingen - Klydderövar
SOC - Klydderövar
Mathias Rasmusson- har blivit Klydderövad!



Home of the Blues

Har inte gjort ett piss idag! Skulle till arbetsförmedligen egentligen, men hade inte orken till att lämna lägenheten. Så istället så väntade jag på att pappa skulle komma hem, så att han kunde köra mig till min mamma :) Har haft en kul helg iaf :D

Nu ska jag nog lägga mig i sängen i tristess! Ska börja läsa en bok, som heter "Freja - Sagan om valhalla". Får se om den är så bra som min kära fader säger :)

West Ham - Birminham 2-1, förresten, med mål av Mark Noble och Chalton Cole :D Dock bara i cupen... Men ändå :D


En av målgörarna, Mark Noble

Ha det bra!



Dagens text 11-01-10



Nr. 12

Nu i veckan var jag med i en tävling på en sida som heter Worth1000. Tävlingen gick ut på att göra en kändis till en vampyr. Jag valde att ge Jim Carrey en fin make-over. Slutade med att jag kom på plats 12 av 41. Rätt nöjd ändå :)
Här är bilden jag gjorde.

Ha det bra!



Lördag som det så fint heter

Sov ganska länge idag. Till 4 tror jag att det var. Men, jag sov för två nätter (inte många som kommer förstå det, men iaf). Har precis ätit också. Vi åt ut julen, så att säga. Vi käkade Janssons med ägg, lax och sill. riktigt gott var det. 

Imorgon har jag 4 matcher att spela. 3 st med Jeppes Pågar och en med Powerpuffpojkarna. Kommer att bli tufft, man är ju inte en ungdom längre ;) Med det går säkert bra :)

Om någon som läser har lust att gå och titta på en match, så spelas dom:

16.20 FAIL FFS - Jeppes Pågar KF
16.45 Jeppes Pågar KF - 1337
17.10 Jeppes Pågar KF - Emporio Armandi
18.30 Powerpuffpojkarna - Östra Sjukhuset Motion

Så kom gärna och kolla :D

Vill också ta tillfället i akt och säga grattis till Jeppes Pågar KF som fyller 4 år idag:) Grattis! <3



Ha det bra!


Dagens låt 11-01-07, andra gången!

Madness låt "NW5 (I would give you everything)".



Rekommenderar att ni lyssnar på fler låtar av Madness! NUU!!



Dagens låt 11-01-07

Dagens låt!





En seg deg

Nä, en seg DAG skulle det ju vara, men klingade bättre med med en seg deg. Eller varför inte en slemmig torsk? Only time can tell...

Inte gjort så mycket idag. Bara suttit vid datorn och försökt hitta något jobb. Inte lätt det där.. Min dröm skulle vara att få jobba på en biograf, då film är min stora passion (efter fotboll, men hur lätt är det att hitta ett jobb innom fotboll?). Så om det är någon som läser det här, som har kontakter inom bio, så får dom gärna höra av sig ;)
Får väll ta och sticka bort till biograferna i Malmö och lämna mitt CV och alt det där.. Jobbigt ju! ;)

Nä, nu ska jag spela lite FIFA tror jag.

Ha det bra!



Love is football

Football is love.

It is why we play anywhere - in th rain, or mud, dirt or grass with equal craziness and joy. It is why our feet smile when they touch the sole of our boots. It is why we can't sleep before match-day. It is why we believe in myths and legends; that every game can change in its final moments. It is why we hug strangers and scream in ecstasy over a goal.

Love is football.




Biografen

Var på bio igår med Jessica, Maria och Berben :) Vi såg Narnia 3: Kung Caspian och Skeppet Gryningen.



Faktiskt en väldigt bra film.Mycket spännande var den också. Sen var det första gången för mig att se bio i 3D också. Ganska häftigt ^^

Nä, nu blir det att vänta på mat bara. Hungrig som en gnu!

Ha det bra!



En sådan där, ny bild!

Har gjort en ny bild, eftersom jag har massa tid att fördriva. Kl 01.22 bestämde jag mig för att det var lika bra att köra en "all-nighter" Då jag inte var ett dugg trött. Har haft väldigt svårt att sova dom senaste dagarna. Antingen är det (Som min kära Pappa så fint uttrycker det) min hjärna som sjunger för mig, eller så är det bara massa jobbiga tankar som slår på mig.

Just det, bilden var det, ja. Här kommer den!



Kommentera nu då va?!

Ha det bra och god morgon!



Dagens låt 2

2 stycken i rad, jag vet, men bra låtar båda två.



But now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife



Dagens låt



Tho' I keep searching for an answer 
I never seem to find what I'm looking for. 
Oh Lord, I pray you give me strength to carry on 
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.



11-1-2

Nu är allt över. Julafton, julfest, födelsedag, nyår. 2010... Jag kommer ihåg det som det var i förrgår. Har haft det enormt kul den senaste veckan! Hoppas på lika kul nästa år :) 

Blir inte så mycket skrivande, är inte på humör för det just nu. Har inte varit det på några dagar. Känner mig inte helt 100 just nu...

Men men.. Ha det bra!



RSS 2.0